Ondertekening overeenkomst voor bouw 12 royale halfvrijstaande woningen in “Harinxmaland” Sneek

HRP Planontwikkeling en SHP bouwbedrijven uit Grou hebben woensdag 16 juli 2020 de overeenkomst ondertekend voor de realisatie van 12 fraaie duurzame woningen in “Harinxmaland” te Sneek.

De ruime energiezuinige en onderhoudsarme woningen, worden gerealiseerd in het populaire uitbreidingsplan “Harinxmaland” aan de Evert Egbertsstraat in Sneek. De woningen zijn uitermate geschikt voor gezinnen met meerdere kinderen. De woningen worden uitgevoerd met kunststof buitenkozijnen, vloerverwarming, 12 zonnepanelen “indaksysteem” en hebben een EPC van 0,26.

Plattegronden zijn buitengewoon groot met een inwendige breedte van 7,56 meter en een inwendige lengte van 7,56 meter. Als ook nog gekozen wordt voor de optie verlenging heeft de woning een XL leefruimte. De verdieping is voorzien van 3 ruime slaapkamers en badkamer. De vrij indeelbare tweede verdieping is bereikbaar via een vaste trap en meerdere slaapkamers zijn mogelijk. 6 woningen grenzen aan het water en hebben de beschikking over een eigen ligplaats en hebben een ruime tuin waar u ’s zomers heerlijk kunt genieten van rust, ruimte en een maximaal aantal zonuren.

De woningen zijn op vrijdag 17-07-2020 in de verkoop gegaan. Voor meer informatie en verkoop kunt u terecht bij het verkoopkantoor van Makelaardij Hoekstra aan de Willemskade 9 in Sneek.

Vestigingadres
Douwstraweg 9
9203 DN Drachten
Bezoekadres
Marconilaan 17-3
9207 JC Drachten