17 woningen Vederkruid te Meerstad Groningen

Status: verkocht!

Mooi & afwisselend straatbeeld
Frisoplan en HRP Planontwikkeling realiseren in Meerstad, aan het Vederkruid, 16 halfvrijstaande en 1 vrijstaande woning. De woningen hebben een grote verscheidenheid in het uiterlijk waardoor er een mooi en afwisselend straatbeeld ontstaat. Er zijn woningen met erkers en er zijn woningen met een dwarskap. Ook worden er verschillende kleuren gevelstenen gebruikt. Hoe dan ook; iedere woning heeft een unieke en statige uitstraling. De woningen worden gerealiseerd op mooie ruime kavels.

Bijzondere ligging
Meerstad wordt gerealiseerd aan de rand van de stad Groningen, ten noorden van de A7. Het Woldmeer vormt de blauwe kern van Meerstad en is een aantrekkelijke nieuw recreatiemeer voor zowel de bewoners van Meerstad als de stad.

Door de bijzondere ligging vormt Meerstad ook een schakel tussen de natuurgebieden van ’t Roegwold (Midden Groningen) en de natuur rond en boven het Zuidlaardermeer in Drenthe. Door de nieuwe natuur, die in het plangebied wordt gecreëerd, is de schakel die Meerstad vormt er één met een eigen waarde. Nieuwe natuur die een kwaliteit toevoegt aan de reeds bestaande gebieden.

Royale woning
De woningen zijn royaal met een mooie lichte living op de beganegrond. De verdieping heeft standaard een drietal slaapkamers, een badkamer en berging of inloopkast. De zolder biedt vele mogelijkheden voor een extra slaap- of hobbyruimte.

Downloads:
Verkoopbrochure (PDF)
Prijslijst (PDF)

Vestigingadres
Douwstraweg 9
9203 DN Drachten
Bezoekadres
Marconilaan 17-3
9207 JC Drachten