12 royale twee-onder-een-kapwoningen – Harinxmaland Sneek | Verkocht

HRP planontwikkeling realiseert hier samen met SHP bouwbedrijven 12 zeer royale twee-onder-een-kap-woningen. De woningen zijn ruim gesitueerd. 6 van de 12 woningen liggen aan het water en hebben een eigen ligplaats. De woningen zijn gesitueerd aan de Evert Egbertsstraat. De situatietekening hieronder geeft de indeling, grootte en ligging van de kavels duidelijk weer.

De woningen hebben een buitengewone ruime begane grond met een inwendige breedte van 7,56 meter en een inwendige lengte van 7,56 meter. Inclusief een optie met 1,20 of 2,40 meter verlenging beschikt u over een XL woonkamer/ keuken. Alle woningen zijn erg energiezuinig met standaard 12 zonnepanelen (“indaksysteem”) en een EPC ≤ 0,26.

Ook zijn ze onderhoudsarm i.v.m. kunststof buitenkozijnen en polyester goten. “Dus nooit meer schilderen”. De woningen zijn voorzien van vloerverwarming op zowel de begane grond als verdieping. De eerste verdieping is voorzien van 3 ruime slaapkamers en een badkamer. De vrij indeelbare tweede verdieping is bereikbaar via een vaste trap.

Foto’s:

Downloads:
Verkoopbrochure (PDF)
Prijslijst (PDF)

Video:

Vestigingadres
Douwstraweg 9
9203 DN Drachten
Bezoekadres
Marconilaan 17-3
9207 JC Drachten